Prodej rodinného domu 263 m², Přelouč

7 480 000 Kč

včetně provize, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

RELIA s.r.o.

Liberec, 8. března 12/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Máme pro Vás výjimečnou nabídku hezkého prostorného domu v klidné okrajové části Přelouče. Jedná se o částečně podsklepený dvougenerační dům, kde na každém poschodí je samostatná jednotka 3+1 (90 m2) a celkovou využitelnou plochou 263 m2.
Cihlový dům prošel významnou rekonstrukcí v roce 2010, při které byla měněna střešní krytina, do oken instalována dvojskla a předokenní rolety, zateplení budovy, kompletní rekonstrukce obou koupelen, nad verandou instalována velká zimní zahrada a částečně modernizované kuchyně a podlahové krytiny. K dispozici je ještě podkrovní část pro další seberealizaci. Velmi udržovaný dům má velký potenciál a jeho orientace oken na 3 světové strany nabízí spoustu světla v celém domě. O teplotní pohodu se stará ústřední topení s plynovým kotlem.
Nespornou výhodou je umístění domu uprostřed krásného pozemku, takže nic nenarušuje soukromí. Na pozemku je vlastní studna, dostatek prostoru pro parkování, velká garáž na 2 menší auta, uzavíratelná pergola s krbem a krásná zákoutí, kde najdete prostor pro relaxaci a možnost splnění zahradních snů a přání.
Nemovitost je ihned k nastěhování, případně nabízí možnost přizpůsobení a úprav dle vaší fantazie za přispění dotačních programů. Vzhledem k velikosti lze nabídku pojmout i jako investiční příležitost s následným pronájmem jednotlivých poschodí, nebo spojení s podnikatelskými aktivitami. Pro podpoření Vaší fantazie přikládáme v závěru fotogalerie vizualizaci možného budoucího stavu.
Přelouč je stále více vyhledávanou lokalitou, protože zde naleznete veškerou občanskou vybavenost, dostatek pracovních nabídek, snadné dopravní spojení na všechny směry a spoustu přírodních a kulturních zajímavostí. Zastávka MHD je jen pár set metrů od domu, takže po Přelouči vše zvládnete i bez auta. Výjimečnost nabídky poznáte až na prohlídce, na kterou jste tímto zváni.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Kabelová TV, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti N50344
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 783 m²
Plocha užitná 263 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

RELIA s.r.o.

Liberec, 8. března 12/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

RELIA s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist