Prodej rodinného domu 167 m², Libišany

7 500 000 Kč

včetně provize

Nemovitosti nabízí

Help Service Reality s.r.o.

Praha, Kaprova 42/14

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Jedná se o prodej prostorného domu na hezkém místě mezi velkými městy Pardubice a Hradcem Králové.

Dům je téměř před dokončením a dá se po domluvě dům uzpůsobit k finálnímu bydlení, takže nový majitel domu má ještě prostor ke zvolení vnitřních materiálů a celkového vzhledu interiéru dle svých představ.

V prezentaci fotek jsou také již fotky po celkovém dokončení jak by mohl dům vypadat (vizualizace) a pracovní fotky rád zašlu na vyžádání i s 3D virtuální prohlídkou.

Dům má dispozici 5+kk s garáží, ale kdyby parkování bylo jen před domem, tak se dispozice může ještě zvětšit o jednu celou místnost na 6+kk.

V přízemí domu je tedy obývací pokoj s kuchyňským koutem, dále dětský pokoj, nebo ložnice, koupelna a garáž na jedno vozidlo.

Druhé patro má také prostornou koupelnu, velkou chodbu, šatnu a tři velké pokoje a tato dispozice v patře je opravdu velkorysá. Celkově stavba domu s touto dispozicí bude skvělou volbou pro nové majitele, kteří mají více dětí, nebo se dá dům použít i k účelům podnikání.

V domě jsou dodělané rozvody elektřiny a omítky, k dokončení stavby je potřeba položit podlahové krytiny, dodělat koupelny, interiérové dveře , garážová vrata - to vše si již nový majitel může zvolit dle svých představ.

Vytápění domu je plánováno tepelným čerpadlem (samozřejmě může být elektro kotel, plynový kotel), v projektu se počítá s podlahovým topením.

Společnost, která dům stavěla, nabízí dokončení domu s investicí s orientační částkou 1mil. korun. K domu je přiveden plyn a počítá se třídou náročnosti budovy C.

V obci Libišany je obchod se smíšeným zbožím, PID doprava do zmíněných měst a v Opatovicích nad Labem se nachází veškerá základní občanská vybavenost: obecní úřad, obecní policie, mateřská škola, základní škola, pošta, hasiči, knihovna, lékárna, lékaři, čerpací stanice, obchody.

Obec Libišany má 650 obyvatel, leží v nejsevernější části pardubického okresu na rozmezí
Královéhradeckého a Pardubického kraje.

Jsem pro vás na telefonu i přes víkend.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti H230210
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 644 m²
Plocha užitná 167 m²
Energetická náročnost C - Úsporná

Poloha na mapě

Help Service Reality s.r.o.

Praha, Kaprova 42/14

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist