Prodej rodinného domu 149 m², Holice

2 249 000 Kč

Nemovitosti nabízí

OAK real s.r.o.

Praha, U dubu 865/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám exkluzivně k prodeji rodinný dům, jehož součástí je i malé hospodářské stavení. Dům je dispozičně řešený vstupní místností, ze které se dostanete do dvou samostatných pokojů. Z chodby je vstup do kuchyně, za kterou se nachází ještě jedna místnost, kterou využívá majitelka, jako malou kuchyni, na kterou pak navazuje koupelna a na toaleta. Součástí domu jsou i dvě hospodářské místnosti, které byly v minulosti využívány jako chlévy, ale v současné době jsou využity jako sklad dřeva a ostatního materiálu. Dům je v původním stavu a je potřeba počítat s rekonstrukcí, ve které by bylo možné vybudovat zde i obytné podkroví. Dům je napojený na obecní vodovod, elektřina je zde 230V a odpad je řešený septikem, plyn je na hranici pozemku.
Přilehlé Holice, ve kterých se nachází občanská vybavenost jsou známé i díky Africkému muzeu cestovatele Dr. Emila Holuba. Je zde velmi dobrá dopravní dostupnost do Pardubic a Hradce Králové. V nedalekém okolí se nachází dálniční obchvat D 35 navazující na D11, případně autobusová zastávka je kousek od domu.
Vhodné pro vyznavače venkovského bydlení s velice dobrou dopravní obslužností. Velice rádi Vám nemovitost ukážeme a s případnou hypotékou pomůžeme.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 220
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 896 m²
Plocha užitná 149 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

OAK real s.r.o.

Praha, U dubu 865/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

OAK real s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist